SEPA

Home / SEPA

Doorlopende machtiging voor Automatische Incasso Stichting Milli Görüş Arafat Solidariteitsfonds

Incassant ID: NL54ZZZ412132960000
Doel incasso: Jaarlijkse Donatie

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Milli Görüş Arafat Solidariteitsfonds om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om de jaarlijkse bijdrage van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Milli Görüş Arafat Solidariteitsfonds.

Een moment geduld aub.
Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Privacy Voorkeuren

Verplicht

Deze houden je voorkeuren bij en onthouden dus dat je al eerder op de site bent geweest. Zo onthoudt Google bijvoorbeeld je voorkeur voor de taal waarin wordt gezocht.

Hiermee kan worden gemeten of bijvoorbeeld een advertentie leidt tot een aankoop of aanmelding. Waardoor websites inkomsten kunnen generen, omdat ze hiervoor worden vergoed.

Advertising

Analytics